MTV Push | Kiesza

De Canadese singer-songwriter heeft alles in huis om een mega ster te worden.

Het wordt tijd dat zij onze ‘MTV Push’ Act van deze maand word; De Canadese singer-songwriter Kiesza zorgt er op de moment voor dat ze met haar debuutsingle Hideaway, boven aan de hitlijsten staan. Daarom stellen wij haar wat beter aan je voor.

Kiesza groeide op in de Canadese metropool Calgary en begon op jonge leeftijd met jazzdansen. Haar passie voor muziek in ontstaan toen zij na een knieblessure op zoek moest naar een andere hobby. Na een muzikale studie vertrok de zangeres naar New York. Ze begon haar carrière in the Big Apple als folkzangeres, maar ontwikkelde al snel een voorliefde voor elektro beats.

Sinds zij haar liefde voor elktro beats heeft ontdekt, heeft ze ook succes met het schrijven van nummers voor sterren als Rihanna, Kylie Minogue en Icona Pop. Die tijdens zijn nu voorbij. Kiesza heeft na de release van haar eerste single een nummer 1 positie in de UK charts behaald. Ze is nu zelf een megaster.

Daarom is Kiesza onze MTV Push Act van deze maand. Houd de site in de gaten voor exclusief materiaal van de singer-songwriter.

dinsdag, 24 juni 2014