Perrie en Zayn stellen bruiloft uit

Perrie Edwards tilt niet te zwaar aan Zayns lange afwezigheid.

Perrie Edwards denkt dat haar huwelijk met One Direction-zanger Zayn Malik nog wel even op zich laat wachten.

Zayn deed de Little Mix-zangeres vorig jaar een aanzoek en sindsdien is er een constante geruchtenstroom over de trouwdatum. Aanvankelijk zou de ceremonie in 2015 plaatsvinden, maar een nieuwe One Direction-toer gooit dwingt het koppel de agenda opnieuw te trekken.

“Ik denk van wel”, antwoordde Perrie in Metro op de vraag of haar huwelijk is uitgesteld. “Maar daarna, als het toeren ten einde is, gaan we er echt aan zitten.”

De jongens van One Direction zitten momenteel nog midden in de Where We Are-toer, maar kondigden onlangs hun concertreeks On The Road Again aan. De toepasselijk getitelde tournee begint in februari 2015.

Aangezien Perrie het ook druk heeft met haar optredens, lijken de aanstaanden geen haast te hebben met hun trouwdatum. Drukke werkschema’s verhinderen sowieso dat de tortelduifjes elkaar vaak zien, maar volgens de blondine heeft ook dit nadeel een voordeel.

“Het is spannend als je elkaar niet vaak ziet. Als we dan weer bij elkaar zijn, krijg ik weer vlinders in mijn buik”, legde de popzangeres uit.
Copyright: Cover Media 2014

dinsdag, 27 mei 2014