Wiz Khalifa fopte agent voor cel-fie

Wiz stuurde vanuit de gevangenis een selfie de wereld in.

Wiz Khalifa nam een agent in de maling om in de bak een selfie te maken.

De 26-jarige rapper werd zondag gearresteerd wegens bezit van cannabis. Even later verbaasde hij vriend en vijand door via Twitter een foto van hemzelf in gevangenschap te verspreiden. De Amerikaan legde uit hoe dit mogelijk was.

“De agent had er de pest in”, vertelde hij op de website van hiphopjournalist Sway Calloway. “Ik vroeg hem: ‘Jo mag ik die telefoon? Ik moet mijn vrouw echt bellen om te vertellen wat er is gebeurd.’ Toen hij de telefoon gaf dacht ik: ‘Selfie!’”

Wiz zat in bewaring omdat hij groenige blaadjes bij zich had die wel erg veel op wiet leken. Nadat de artiest had toegegeven dat het om een ‘grinder’ ging, mocht hij weer vertrekken. Hij was nog net op tijd voor een optreden in Minnesota.

Naast een zelfportret, zette Wiz ook een foto van zijn celdeur online. “Bevrijd Wiz” stond in het onderschrift. Fans en volgers verspreidden tot Wiz’ grote vreugde de boodschap op verschillende sociale media.

“Het was geen grote verrassing, maar het voelde zeker goed”, zei Wiz. “Het is goed om te zien dat mensen zich inzetten voor de goede zaak. Ik ben een held van veel kinderen. Als je de Ninja Turtles opsluit, zouden ze hetzelfde doen.”
Copyright: Cover Media 2014

dinsdag, 27 mei 2014