Kelis houdt van slippertjes

Geen hotelpantoffel is veilig

Kelis verzamelt slippers uit hotels. De 34-jarige zangers is reist momenteel de wereld over met haar Intimate Venues Tour en spaart eigenaardige souvenirs.

“Altijd”, antwoordde in het blad Stylish op de vraag of ze slippers draagt. “Ik heb een soort van fascinatie voor hotelslippers.”

De popster was niet te beroerd om haar ochtendritueel te delen met het tijdschrift. Ze zet nooit haar wekker en is altijd hongerig als ze wakker wordt. Voor de Amerikaanse zit een ontbijtje overslaan er dus niet in.

Tijdens Kelis’ huidige tournee komen ook minder goede eigenschappen bovendrijven. “Ik haal altijd al mijn bagage uit mijn koffer en smijt ze overal rond”, biecht de muzikant op.

Als Kelis niet met haar muziek bezig is, zorgt ze voor haar 4-jarige zoontje, dat ze met haar ex Nas heeft. Als gevolg van haar drukke leventje, heeft de Milkshake-zangeres maar weinig tijd over om te ontspannen met vrienden.

De zangeres maakt zich ook geen zorgen meer om een avontuurlijk bestaan. “Het boeit me niet meer”, zei ze. “Ik vind dingen niet meer zo spannend als vroeger.”
Copyright: Cover Media 2014

woensdag, 28 mei 2014