Rita and Calvin uit elkaar

Calvin Harris bevestigt dat hij en Rita al een tijd uit elkaar zijn.

Rita Ora en Calvin Harris zijn ‘een tijd geleden” uit elkaar gegaan.

Er zijn al enige tijd speculaties over de status van hun relatie, die nu bevestigd zijn door Calvin.

In een bericht op Twitter op vrijdag geeft de DJ toe dat hij en Rita niet langer bij elkaar zijn.

“Om op de speculaties te reageren – ik en Rita hebben onze relatie een tijd geleden verbroken. Ze is een mooie getalenteerde vrouw & en ik wens haar niks dan goeds.”

Alhoewel Rita zich niet heeft geuit over de breuk, heeft zij wel eerder wel gezegd hoe moeilijk het was om de relatie in stand te houden. Volgens de Britse ster was het hard werken om de romantiek in leven te houden.

“We moesten zo veel vlieguren maken om elkaar te zien,” vertelde ze aan de Britse krant The Mirror. “Soms vlieg je 20 uur, dan vlieg je maar 5 uur. Het is moeilijk, maar je zorgt er gewoon voor dat het werkt. Als je de keuze hebt, dan wil je die persoon van wie je houdt bij je in de buurt hebben. Ik ben er echt verdrietig van. Maar we maken er het beste van.”

Toen het koppel begon te te daten in mei 2013, vertelde Rita hoe de relatie haar leven had getransformeerd.

Het was duidelijk dat ze elkaar het einde vonden en dat ze er alles aan deden om het te laten werken.

“Er is iemand in mijn leven gekomen die me echt geholpen heeft, mij dingen anders doet inzien,” verklaarde ze tijdens een verschijning bij de Radio 1 Academy in Glasgow, Schotland. “Weet je, door hem opende ik bijna mijn ogen voor de realiteit. Het veranderde alles, bijvoorbeeld hoe ik wakker werd in de morgen en mijn tanden poetste voor hij wakker werd. Ik deed meisjes-dingen die ik normaal nooit zou doen. Ik ben normaal gesproken het mannelijkste meisje van de planeet."
Copyright: Cover Media 2014

zaterdag, 07 juni 2014