Macklemore & Ryan Lewis: The Ride

In deze gloednieuwe MTV-show beschrijven de groten der aarde hét moment waarop alles voor hen veranderde.

Zo’n persoonlijke blik in leven van de sterren krijgen we maar zelden. In deze nieuwe MTV-serie ‘The Ride’ keren wij alle grote sterren binnenstebuiten. Wij willen weten welk moment in hun carrière hun leven voorgoed heeft veranderd. Welk moment er voor heeft gezorgd dat ze van kleine artiesten, megasterren werden. ‘The Ride’ heeft jou een uniek kijkje in het leven van de sterren.

We beginnen met het rap-duo Macklemore & Ryan Lewis, die verraden op welk punt in hun carrière zij dachten ‘We did it’. Rapper Macklemore nam eerst nog even een solo plaat op voor hij in 2006 producer Ryan Lewis leerde kennen. Uit hun samenwerking ontstonden een paar geniale tracks waarmee ze op kleinere festival konden gaan spelen.

Het grote succes kwam in 2012 met het album ‘The Heist’. De LP behaalde niet alleen in tientallen landen de nummer 1 positie in de charts, maar bevatte ook een aantal megahits als 'Thrift Shop', 'Can’t Hold Us' en 'Same Love'. In datzelfde jaar mochten Macklemore & Ryan Lewis ook gelijk 4 Grammy’s mee naar huis nemen.

>>> Check hier het hilarische filmpje van Ryan Lewis die de straat op gaat om te vragen 'Wie is Ryan Lewis?'

Mis de eerste aflevering van deze gloednieuwe MTV-show ‘The Ride’ niet. Check de première woensdag om 20.00u op MTV!

maandag, 09 juni 2014