50 Cent wil N'Sync-reünie

50 'moest wel naar ze luisteren'

50 Cent hoopt op een reünie van boyband N’Sync. ‘Fiddy’ heeft een ruig imago, maar kennelijk is de gangsterrapper een groot fan van Justin Timberlakes voormalige popgroep.

“Ik denk de jongens van N’Sync”, antwoordde de 38-jarige artiest in GQ op de vraag welke band hij het liefst ziet terugkeren. “Ze hadden zoveel grote hits. Je moest wel naar ze luisteren.”

“Ik zag Justin en de anderen laatst en het is interessant om ze samen te zien. Tegenwoordig gaat het alleen nog maar om Justin, ik vraag me af waarom. Hoe gebeurt dat? Zoveel talenten in een groep en slechts één van hen wordt een grote ster.”

Curtis James Jackson III, zoals 50 eigenlijk heet, bracht onlangs zijn vijfde album Animal Ambition uit. Na een afwezigheid van vierenhalf jaar lijkt de Amerikaan weer helemaal klaar voor de muziekindustrie. Hij is van plan om al in september zijn volgende plaat te lanceren.

Hoewel de In da Club-zanger al een tijdje meedraait in de entertainmentindustrie, verbaast hij zich nog steeds over bepaalde aspecten van zijn roem.

“Mij gebeuren de vreemdste dingen. Als ik naar een basketbalwedstrijd ga en ik zit naast Meryl Streep, staat dat meteen in alle media. Daarna ga ik naar een honkbalwedstrijd en gooi ik een belabberde pitch, en meteen staan er maffe filmpjes op internet. Niets van wat ik over mezelf hoor heeft te maken met mijn werk”, aldus 50.
Copyright: Cover Media 2014

woensdag, 11 juni 2014