WIN | X van Ed Sheeran

Wij vieren natuurlijk geen 'MTV Loves Ed Sheeran Day' zonder prijzen! Maak hier kans op het nieuwste album van de zanger.

MTV volgt de succesvolle Britse singer-songwriter Ed Sheeran in de nieuwe documentairereeks Nine Days and Nights of Ed Sheeran op het meest spannende moment in zijn carrière. De docu toont een portret van een jonge artiest op een kritisch punt in zijn leven. Het succes van het eerste album achter zich en de energie van de hoop op een veelbelovende carrière voor hem. Ed zegt zelf: “’X’ of ‘Multiply’ is letterlijk een ‘make or break’-situatie na mijn eerste succesvolle album.” ‘X’ is vanaf 20 juni te verkrijgen, precies 3 jaar na de release van ‘+’. De eerste single ‘Sing’ is al een paar weken uit, maar nu ben jij natuurlijk benieuwd naar de rest van het album.

Hoewel wij zeker weten dat we het album non-stop zullen spelen, vraagt de zanger elke keer advies aan zijn good ol’ friend Taylor Swift. ‘Elke keer als ik een nummer af had, stuurde ik het naar haar voor haar mening. Ze luisterde naar alle nummers en is een goede jury. Ze weet wat goed is en wat niet.’

Omdat wij vandaag ‘MTV Loves Ed Sheeran Day’ vieren met de première van de exclusieve docu, geven wij 5 albums weg van de singer-songwriter. Beantwoord onderstaande vraag en laat je gegevens achter.

Mis vanavond om 20.00u de première van Nine Days and Nights of Ed Sheeran op MTV niet en zorg dat jij de gelukkig winnaar van het nieuwe album van Ed Sheeran bent!

donderdag, 12 juni 2014