Rita Ora onthult nieuwe tatoeage

Ballerina verwijst naar goede vriendin

Rita Ora heeft een foto van haar nieuwe tatoeage op Instagram gezet.

De 23-jarige zangeres heeft al verschillende lichaamsversieringen, maar na haar breuk met Calvin Harris was ze toe aan iets nieuws. Ze reisde af naar de tattooshop van Keith McCurdy in New York om een een plaatje van een ballerina te laten zetten.

De lieflijke afbeelding lijkt een verwijzing te zijn naar een grap met een goede vriendin. “We worden ballerina’s als we 102 jaar oud zijn. Ik hou van je!”, stond in het onderschrift van de kiek. De ballerina is op Rita’s rechterarm getatoeëerd en staat in een houding die in de balletwereld bekendstaat als de ‘vierde positie’.

Op een andere foto is te zien dat de Britse popster nog een kleine tatoeage achter haar rechteroor heeft laten zetten. Eerder liet ze in een reeks topless foto’s voor Elle haar tatoeage van een pin-upgirl zien. De decoratie van haar ribbenkast is geïnspireerd op een kunstwerk van Alberto Vargas, die naam maakte met illustraties van vrouwen.

“Dit is Rosetta. Ze is gebaseerd op een origineel werk van Alberto Vargas, een ongelofelijke kunstenaar uit de jaren dertig. Hij creëerde voor het eerst pin-upplaatjes”, liet Rita weten aan het tijdschrift. “Ik raakte erdoor geobsedeerd. Het staat voor wat mannen niet aan vrouwen begrijpen en wat vrouwen niet van mannen weten. Ik hou gewoon van mooie dingen, of het nu kunst, een lied of een nieuw paar schoenen is.”
Copyright: Cover Media 2014

donderdag, 12 juni 2014