MTV Interview | Trey Songz

De R&B-superster sprak onder andere over de druk om succesvol te zijn, muzikale teleurstellingen en zijn mama....

Trey Songz is een echte allrounder. De 29-jarige zanger heeft niet alleen een heerlijk stem, hij is ook een geweldige rapper en songwriter en heeft ambities om acteur te worden. De doorbraak kwam voor Trey in 2009 met zijn derde studioalbum ‘Ready’ sindsdien hoort hij bij de grootste R&B artiesten in de USA.

Begin juli komt zijn gloednieuwe album Trigga uit. De eerste single ‘Na Na’ geeft alvast een sneak peek op de rest van het album. Voor zijn nieuwe plaat heeft Trey Songz grof geschut ingezet. Hij is de studio ingedoken met Nicki Minaj en Justin Bieber.

Wij hadden een exclusief interview met Trey Songz en daar verraadde de charismatisch zanger dat 'Na Na' de enige track op het album is waar hij met de producenten is gaan zitten en zo de tekst heeft geschreven. De meeste nummers had hij al veel eerder geschreven. Van andere tracks bestonden alleen delen die later zijn samengevoegd.

Trey Songz verklapte ook, dat het voor hem als artiest een uitdaging was, zich constant te ontwikkelen, een verhaal te vertellen en dit succesvol te doen.

vrijdag, 13 juni 2014