MTV Push: Charli XCX

De Britse zangeres heeft met haar writing skills en stem alles in huis om een superster te worden. Daarom is Charli XCX onze MTV Push Act van deze maand.

Ze heeft style, een gevoel voor hits, maar niet de erkenning die ze verdient. Charli XCX is een 21-jarige Britse zangeres die je zeker in de gaten moet houden. Wij stellen haar hier even aan je voor.

Haar hit ’ I Love It' van Icona Pop, is al over de hele wereld beroemd en berucht, maar de naam van de 21-jarige genie achter de teksten weet niemand. De Britse een ongelooflijk talent, niet alleen in het schrijven van teksten voor anderen, maar ook met haar eigen tracks. Charli XCX mocht op haar 14de al haar debuutalbum opnemen, haar tweede LP ‘True Romance’ kwam vorig jaar op de markt en zorgde ervoor dat de zangeres overal bekend werd.

De carrière van Charli XCX loopt lekker! Haar hit Fancy met Iggy Azalea behaalde zelfs een plek bovenaan de US charts. Haar nieuwe track ‘Boom Clap’ is de officiële soundtrack van de blockbuster ‘The Fault in Our Stars’ die vanaf deze maand in de bioscopen te zien is. In de maand juli heb jij de kans om kennis te maken met de zangeres, want Charli XCX is onze MTV Push Act van de maand!

dinsdag, 22 juli 2014