Amerikaanse zender wil realityserie Chris Brown

Gewelddadige zanger wordt wellicht televisiester

De Amerikaanse tv-zender Black Entertainment Television (BET) wil een realityserie maken over Chris Brown. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft de zender al producenten benaderd om een show te maken.

In de serie wordt de 25-jarige Brown, die meerdere keren in aanraking met justitie kwam, gevolgd terwijl hij op het rechte pad probeert te blijven. Hoewel nog niet zeker is dat de realityserie er komt, heeft BET al onderzocht of er animo voor is. Een meerderheid van een kijkerspanel wilde de serie wel zien, vooral als Brown wederom de mist in zou gaan.

De zanger moest dinsdag nog voor de rechter verschijnen in Washington vanwege een mishandelingszaak. Brown, die in oktober een fan zou hebben geslagen, weigerde schuld te bekennen en heeft niet geschikt. De zaak gaat 8 september verder.

De vechtpartij in Washington was de zoveelste keer dat de zanger de voorwaarden schond van zijn proeftijd, die hij in 2009 kreeg opgelegd in Los Angeles vanwege het mishandelen van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Begin deze maand verliet Brown de gevangenis, waar hij sinds half maart verbleef, omdat hij de voorwaarden weer aan zijn laars had gelapt.
Copyright: Cover Media 2014

vrijdag, 27 juni 2014