Chris Martin: geniet van het single-leven

De Coldplay-zanger geniet na zijn scheiding van Gwyneth Paltrow van zijn nieuwe vrijheid.

Chris Martin (37) vliegt graag solo. Een paar maanden geleden maakten de zanger van de band Coldplay en Gwyneth Paltrow (41, ‘Shakespeare In Love’) bekend uit elkaar te gaan en werd de zanger aan It-Girl Alexa Chung (30) en R’n’B-ster Rihanna (26) gekoppeld.

Chris neemt het allemaal niet zo serieus – volgens het Britse magazine ‘Look’ geniet hij teveel van z’n vrijheid als vrijgezel. Een vriend van de Brit verklapte: “Chris stortte na de scheiding helemaal in en volgens geruchten smeekte hij Gwyneth om hun huwelijk niet te beëindigen maar hij schijnt nu zijn vrijheid te omhelzen. Hij heeft zich gerealiseerd dat hij kan doen wat hij wil. En dat is leuk. Ik geloof niet dat hij het flirten met Alexa of Rihanna serieus neemt maar hij vindt het opwindend om tijd met andere vrouwen door te brengen. Hij kan tijd met z’n vrouw doorbrengen maar tegelijkertijd ook met andere mensen uitgaan en flirten. Zo kan hij van de voordelen van beide kanten genieten.”

Chris en Gwyneth gaven elkaar in december 2003 het ja-woord. Ze hebben samen twee kinderen, Apple (10) en Moses (8). Er bestaat naar verluidt nog kans op een verzoening. “Chris en Gwyneth houden van elkaar en hun familie. Ze hadden een jaar nodig om uit elkaar te gaan omdat er nog zoveel gevoel in het spel is. En ik geloof dat Chris, als Gwyneth hem terug wil, zo bij haar terug zou gaan”, onthulde de vriend van Chris Martin en Gwyneth Paltrow.

maandag, 30 juni 2014