Taylor Swift scheert vriendjes en fans over een kam

Taylor hoopt dat ze fans blijft verassen

Taylor Swift ziet grote overeenkomsten tussen haar fans en haar vriendjes. “Ik denk dat het in de toekomst belangrijk is om fans constant te blijven verrassen, net als koppels die jaren verliefd kunnen blijven door elkaar te blijven verrassen”, schrijft de zangeres in de Amerikaanse krant The Wall Street Journal. “Waarom kan deze liefdesrelatie niet ontstaan tussen een artiest en zijn fans?”

De 24-jarige zangeres, die de ene na de andere man verslijt, denkt dat social media steeds een belangrijkere rol gaan spelen in het contact met fans. “Sinds de uitvinding van de iPhone met camera aan de voorkant wordt mij nooit meer gevraagd om een handtekening. Het enige aandenken dat ‘de jeugd van tegenwoordig’ wil is een selfie”, legt Swift uit. “Dat maakt deel uit van de nieuwe waarde die meer lijkt te gaan over het aantal volgers op Instagram.”

De zangeres denkt dat er in de toekomst alleen maar meer aandacht komt voor het privéleven van popsterren. “Sommige dingen zullen nooit veranderen.” Swift zelf denkt dat ze op haar oude dag ook kan genieten van roddelbladen. “Ik zit dan achterover geleund oud te worden terwijl ik kijk naar alles wat wel of niet gebeurt en ondertussen probeer ik mijn leven nog steeds zo positief mogelijk te leiden”, omschrijft de zangeres. “En ik wil een mooie tuin.”
Copyright: Cover Media 2014

donderdag, 10 juli 2014