Ex On The Beach: een aflevering vol fights!

8 augustus 2017
Er gebeurt in één aflevering Ex On The Beach zoveel dat we volledig begrijpen als je het soms allemaal even niet meer kan bijhouden. Want van wie is nou welke ex en wie scharrelt er nou met wie? Om te zorgen dat je alles tot in de details weet, praten we je bij in deze catchup van #EOTB aflevering 7.
Clip 1
Chloe is onzeker over haar relatie met Sam, vindt hij haar nog wel leuk? Sam zegt Chloe weinig aandacht te geven omdat hij nou eenmaal geen klef persoon is maar dat hij ook denkt dat het beter is om voorlopig even afstand van elkaar te nemen. Chloe haar hart breekt..
Clip 2
Max en Leonie gaan samen op date en ziplinen zichzelf een weg door de jungle. Het uitzicht dat Max heeft is niet verkeerd en Max besluit een speciale tactiek toe te passen om zo Leonie voor zich te winnen. Als de date afgelopen is zegt Leonie een royale beloning te willen voor haar inzet, wat voor beloning zal Max haar geven?
Clip 3
Er komt een nieuwe ex aan en dit keer moeten Brad, Georgia en Stevie naar het strand. Brad en Georgia hebben al gezoend en vinden elkaar leuk maar zal hun flow standhouden als één van hun exen komt? Waarschijnlijk niet..
Clip 4
Als John tijdens zijn date met Stevie vraagt wat zijn ex Georgia heeft uitgespookt in de villa, wordt hij niet blij van wat hij allemaal te horen krijgt. Wil hij haar nu nog wel terug?
Clip 5
Chloe krijgt de vraag wie ze beter in bed vond, Marty of Sam? Haar antwoord zorgt voor nogal wat opschudding. Als Stevie terugkomt van haar date met Max ontstaat er een groot drama als Max zijn ex jaloers wordt, wie wil er met wie vechten?
Clip 6
Stevie krijgt te horen dat haar scharrel Max dingen heeft gedaan op zijn date met Leonie. Stevie is woedend.
Clip 7
Chloe wil nog een kans van Sam maar ziet hij dat nog wel zitten? Chloe zal volgens hem echt moeten veranderen als voordat het wat kan gaan worden tussen de twee. Hoe denkt Chloe hierover?
Clip 8
Ook al heeft Giorgia dingen gedaan met Brad, nu haar ex John er is heeft ze alleen nog maar oog voor hem. Tijdens hun date in een nagelstudio zegt Georgia eindelijk eerlijk tegen John hoe zij over hun toekomst samen denkt..
Clip 9
Giorgia en John komen hand in hand terug van hun date en daar is Brad ab-so-luut niet blij mee. Het drama wordt nog groter als de 'Tablet of Terror' Giorgia iemand naar huis laat sturen, wordt het John of Brad? Na haar besluit ontstaat er uiteraard een heftig gevecht..
Clip 10
Leonie krijgt eindelijk haar 'beloning' van Max en dit zorgt nogal voor de nodige geluidsoverlast. Wat een geheim had moeten worden, is nu al opgepikt door Dean en die is niet van plan zijn mond te houden tegen de rest in de villa.
De volledige aflevering van Ex On The Beach kijk je hier gratis terug!
categorie: