Selena helpt schooltje in Nepal

30 mei 2014
Selena Gomez is er weer tussenuit geknepen, maar deze keer niet voor een vakantie. De 21-jarige zangeres en actrice pakte onlangs het vliegtuig om in Nepal minder gefortuneerde kinderen te ontmoeten. In het kader van een UNICEF-programma bezocht ze jonge slachtoffers van uitbuiting die dankzij onderwijsprogramma's een toekomst hebben.
De popster is ambassadrice van de VN-organisatie en zet zich maar al te graag in voor kinderrechten. “Dit bezoek aan Nepal was indrukwekkend, maar tegelijkertijd pijnlijk en slopend. Toch was het ongelofelijk inspirerend”, verklaarde de brunette op de Amerikaanse site van UNICEF.
“Als je kinderen in zulke armoedige omstandigheden ziet, vraag je jezelf af hoe ze zonder basale benodigdheden en rechten kunnen leven. Maar als je met ze spreekt zie je de hoop op een betere toekomst.”
Selena laat het sterrendom van Hollywood regelmatig voor wat het is om zich hard te maken voor UNICEF. Tijdens haar Nepalese uitstapje hielp ze op een door UNICEF opgezette school en gaf ludieke lessen in wiskunde en taal. De leerlingen verrasten de Amerikaanse op hun beurt met een ingestudeerd lied.
Tijdens dezelfde reis bezocht Selena een Nepalees centrum voor zwangere vrouwen en de strijd tegen kindersterfte. “Het was ongelofelijk om deze vrijwilligers te leren kennen. Ze zorgen voor een gezonde omgeving voor kleine kinderen”, legde ze uit.
Copyright: Cover Media 2014
categorie:

laatste nieuws

Geen drank en drugs meer voor Ronnie Flex?!

Muziek

Dua Lipa houdt zich niet aan haar eigen ‘New Rules’

Muziek

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws