David Beckham besmeurd met goud slijm

David Beckham en kinderen verrast door glanzend goedje

David Beckham wachtte een tweede grote verrassing nadat hij een Nickelodeon Kids’ Choice Sports Award had gewonnen. De voormalige profvoetballer werd tijdens zijn dankspeech op het podium overgoten met goud slijm.

De Britse atleet stond juist met zijn twee kinderen op het podium toen het glanzende goedje op hen neerdaalde. De de kinderen van David hadden zich voor de gelegenheid hetzelfde kapsel als hun 39-jarige vader aangemeten, maar de hippe coiffure hield niet lang stand.

David won de prijs omdat hij volgens Nickelodeon een rolmodel voor kinderen is. “Hij is een voorbeeld van de kwaliteiten die ieder kind zou willen hebben”, lichtte de kinderzender toe. De kleur van het slijm is toepasselijk, omdat de oud-speler van clubs als Manchester, Real Madrid en Los Angeles Galaxy de bijnaam Golden Balls heeft.

De sportprijzen, waarbij kinderen konden stemmen op hun favoriet, werden voor het eerst uitgereikt door Nickelodeon. De Amerikaanse zender reikt sinds 1988 jaarlijks de Kids Choice Awards uit. De kinderprijzen werden dit jaar in maart overhandigd. 
Copyright: Cover Media 2014

zondag, 20 juli 2014