'Kardashians vallen niet in de smaak in The Hamptons'

Buurtbewoners van The Hamptons bezorgd om Kourtney en Khloé

Khloé en Kourtney Kardashian zijn in het luxe vakantieoord The Hamptons niet overal even welkom. Een groep inwoners van de dorpjes in de staat New York protesteert tegen de realitysterren die bezig zijn met opnames van hun serie. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Op verschillende plekken zijn de hoofden van de zusjes geplakt onder een verbodsbord met # No Dash. Hoewel de foto’s nog niet zijn verwijderd, heeft de politie laten weten dat mensen die worden betrapt op het plakken van platen een tik op de vingers krijgen. Niet iedereen protesteert tegen de invasie van de Kardashians. Eerder lieten winkeleigenaren al weten blij te zijn met de komst van de zusjes omdat de verkoop daardoor omhoog schoot.

Khloé en Kourtney kwamen eind vorige maand aan in het vakantieoord om de spin-off van hun realityserie Keeping Up with the Kardashians op te nemen. De realitysterren, die naar verluidt eind augustus weer hun biezen pakken, gaan daar een nieuwe vestiging van hun kledingketen Dash openen. Kourtney and Khloé Take the Hamptons moet in het najaar op de buis komen.
Copyright: Cover Media 2014

zaterdag, 19 juli 2014