Levine’s bruiloftsgasten opgetogen over jawoord

Adam Levine is dit weekend getrouwd met Behati Prinsloo.

Adam Levine en Behati Prinsloo’s bruiloftsgasten waren erg opgetogen over het huwelijk. Het koppel wisselde dit weekend trouwgeloften uit in het Mexicaanse Los Cabos.

Een bron vertelde aan E!News dat zo’n honderd gasten vanaf een plaatselijk hotel met een shuttle naar de feestbestemming aan het strand in El Dorado zijn gebracht. Onder meer Jason Segel, Jonah Hill en Erin Heatherton verheugden zich erop hun vrienden het jawoord uit te zien spreken. “Iedereen is opgetogen over dit huwelijk. Ze zijn een fantastisch koppel,” zei een bron.

Naar verluidt ging een feestelijk diner op vrijdagavond uren door waarna op zaterdag de huwelijksceremonie plaatsvond. Volgens de bron bruncht het koppel zondagochtend nog met zijn gasten voor het op huwelijksreis vertrekt.

Adam en Behati hebben zich relatief stil gehouden op sociale media, alhoewel de rockster zich op zaterdagavond liet ontvallen dat hij niet kon wachten Behati het gangpad af te zien lopen. “We gaan er voor!” schreef de zanger van Maroon 5 op Facebook.

Adam, 35, vroeg het Victoria ’s Secret-model Behati in juli 2013 ten huwelijk.
Copyright: Cover Media 2014

maandag, 21 juli 2014