Lana Del Rey poseert in bed voor Rolling Stone

Ze staat bekend als rock's saddest & baddest diva. Ben jij het daarmee eens?

Lana Del Rey siert de cover van Rolling Stone die op 27 juli uitkomt. Ze poseert met glamoureus haar en make-up in bed met een kat. Op de headline staat “The Saddest, Baddest Diva in Rock.”

De zangeres, die onlangs nog in het nieuws kwam door haar mening over feminisme, sprak over haar gemoedstoestand en zei, “nou, ik voel me fucking gek.” Ze zei verder, “maar ik denk niet dat dat ik dat ben. Mensen zorgen ervoor dat ik me gek voel.” Lana sprak ook over haar “Ik wou dat ik dood was” quotes en gaf de schuld aan sturende vragen maar voegde ook toe, “Ik heb het gevoel dat de meeste mensen die ik ontmoet er al vanuit gaan dat ik zelfmoord wil plegen dus het komt steeds ter sprake.”

De zangeres, die gefotografeerd werd door Theo Wenner, had een dramatisch moment tijdens haar interview. Blijkbaar probeerde ze het te cancelen. “Ik weet niet zeker of ze dit verhaal moeten plaatsen,” vertelde ze schrijver Brian Hiatt. “Ik heb het gevoel dat we moeten wachten tot er iets positiefs is om over te praten, snap je?”

Nou ja, Lana is altijd al ontwijkend en mysterieus geweest. En de fotoshoot voor het interview bevestigde dat maar weer eens.

woensdag, 23 juli 2014