MTV Must-C Week 4: RONDÉ - Naturally

Iedere week zie je hier dé video die je niet mag missen: de MTV Must-C. Met deze week in de spotlights: RONDÉ - 'Naturally'.
RONDÉ bestaat uit Rikki Borgelt (lead vocals), Armel Paap (guitar/backing vocals), Adriaan Persons (keys, backing vocals), Sharon Zarr (drums) en Cas Oomen (bass). De band kent vele verschillende smaken in muziek, variërend van pop tot psychedelica, maar weet zich muzikaal altijd in elkaar te vinden. ”We schrijven nooit vanuit de gedachte dat een song een bepaald genre moet zijn, we maken simpelweg muziek en als iets tof klinkt, werken we daar op verder. Er is voor ons gebleken dat alles uiteindelijk juist op zijn plaats valt op die manier.”
In 2016 was het voor de band zover; ze zochten contact met producer Niels Zuiderhoek (o.a. Kensington, Van Velzen) en besloten hem in Berlijn op te zoeken om daar hun debuutalbum op te nemen.
Na al een aantal succesvolle nummers te hebben gedropt, waaronder 'Run' en 'Why Do You Care' heeft de band nu een nieuwe track met video gelanceerd! Check 'Naturally' hieronder.