Nieuw: Scrubbing In

 • Heather: Ze wordt continue beoordeeld op haar uiterlijk en gaat mee op dit avontuur om aan zichzelf en anderen te bewijzen dat ze ook serieus genomen kan worden.

 • Tyrice: Ze is al drie jaar een reizende verpleegster en houdt van de lifestyle die erbij hoort. Ze heeft geen zin in vastigheid maar doet alles voor een beetje aandacht.

 • Chris: Hij is de ultieme vrijgezel die het goed voor elkaar heeft. Hij heeft de afgelopen jaren in 23 verschillende locaties op de spoedeisende hulp gewerkt en heeft ongeveer met net zoveel vrouwen gedate.

 • Michelle: Ze is de aardige onschuldige verpleegster die haar ouderlijk huis voor het eerst verlaat. Ze komt net uit een relatie van 5 jaar en is voor het eerst single in haar volwassen leven. Ze is er klaar voor om dingen te ontdekken en niets houdt haar daarin tegen!

 • Chelsey: Ze is jong getrouwd maar haar motto is "Ik ben getrouwd, niet dood!" Ze grijpt elke kans om bij haar vrienden te zijn met beide handen aan en ze wil blijven reizen voor haar werk zolang het nog kan… voordat ze kinderen krijgt en zich gaat settelen.

 • Fernando: Hij heeft een serieuze relatie met zijn partner Eddie maar ziet dat niet als obstakel voor zijn reizen. Dit is Fernando's vijfde keer op pad en hij vindt het te gek!

 • Crystal: Ze is klaar voor een nieuwe omgeving. Haar leven is gestagneerd en zelfs wanneer ze omringd is door vrienden en collega's voelt ze zich eenzaam.

 • Nikki: Ze is verpleegster geworden zodat ze voor zichzelf kon zorgen en geen geldproblemen zou hebben zoals haar ouders toen ze jong was.

 • Most popular videos

  Vanaf maandag 4 augustus zenden we de nieuwe show uit; maak nu kennis met de verplegers!

  'Scrubbing In' volgt een groep reizende verplegers die 12 weken lang in een ziekehuis in Orange County Californië aan de slag moeten. De verplegers zijn overgeplaatst en hebben hun huis moeten verlaten voor een tijdelijk contract en komen in een compleet nieuwe stad terecht.

  Voor Tyrice, Chris en Fernando is dit niet de eerste keer dat ze worden overgeplaatst en worden gezien als experts van het programma. Voor Adrian, Chelsey, Michelle, Crystal, Nikki en Heather is dit een nieuw avontuur die ze samen tegemoet gaan. In de eerste aflevering laten vijf vrienden hun leventje achter om in Californië aan de slag te gaan als reizende verplegers.

  Maak hier alvast kennis met de verplegers van 'Scrubbing In' en zorg dat je maandag 4 augustus om 19.10 uur naar MTV kijkt!

  donderdag, 31 juli 2014