Beyoncé zingt over liftrel

Beyoncé verwoordt berucht geworden ruzie in remix

Beyoncé lijkt in een remix van haar nummer Flawless voor het eerst te reageren op de wereldberoemde ruzie tussen Jay-Z en Solange in een lift. “Natuurlijk is het logisch dat er dingen gebeuren als er een miljard dollar in een lift staat”, zingt de zangeres, die de remix met Nicki Minaj zondag op haar website plaatste, onder meer. Het gezamenlijke vermogen van Beyoncé en Jay-Z wordt geschat op bijna een miljard dollar.

Haar echtgenoot en zus kregen het in mei aan de stok in een lift in New York. Solange schopte en sloeg de rapper. Het is niet duidelijk waarom ze uit haar dak ging, wel werd onder meer gefluisterd dat Jay-Z die avond zou afspreken met Rihanna. De rapper en Solange lieten na de ruzie wel weten dat het was bijgelegd. “We houden van elkaar en zijn boven alles familie. We hebben dit achter ons gelaten en hopen dat iedereen dat nu ook doet.”

Al langer wordt gefluisterd dat het rommelt in het huwelijk van Jay-Z en Beyoncé, die in 2008 trouwden. Zo zouden de twee na hun gezamenlijke tournee, die volgende maand afloopt in Parijs, bekendmaken te gaan scheiden. Eerder zeiden ingewijden al niet zeker te weten of de laatste shows van de toer wel doorgaan.
Copyright: Cover Media 2014

dinsdag, 05 augustus 2014