ZIEN: Dua Lipa performt ‘IDGAF’ samen met Zara Larsson, MØ, Alma & Charli XCX

Vanavond vindt de Brit Awards 2018 in de O2 Arena in Londen plaats en dat belooft weer de aanwezigheid van veel A-list celebs, toffe performances en muzikale verrassingen. Vanochtend vond dankzij Dua Lipa al meteen de eerste verrassing plaats tijdens de radioshow Live Lounge van BBC Radio 1.

Dua Lipa was daar eerder op 14 februari al te gast en deed toen live haar hit ‘New Rules’ en coverde ‘Do I Wanna Know’ van de Arctic Monkeys. Wat Dua sindsdien geheim houdt is dat ze ook nog live haar nieuwste single ‘IDGAF’ heeft gedaan en daarvoor de hulp van vriendinnen en popprinsesjes Zara Larsson, MØ, Alma en Charli XCX heeft ingeschakeld. GIRL POWER!

Dua Lipa geeft ons misschien een verrassing met deze performance; vanavond tijdens de Brit Awards zou zij ook zomaar wat verrassingen kunnen gaan krijgen. Met haar vijf nominaties en ongekende populariteit is de kans natuurlijk aanwezig dat Dua als grote winnaar naar huis gaat.

Daarnaast geeft Dua ook een performance tijdens de awardshow, net als Justin Timberlake, Ed Sheeran, Stormzy en Sam Smith. EXCITING!

Gewoon omdat het kan check je hieronder Dua's live performance van megahit 'New Rules' bij MTV Live Stage!