Tallulah Willis uit de kleren

Net als haar zussen Scout en Rumer heeft Tallulah er geen problemen mee om uit de kleren te gaan - voor een goed doel tenminste

Tallulah Willis is het meest recente lid van de familie Willis die uit de kleren gaat voor een goed doel. Ze liet haar slanke lichaam zien voor de serie What’s Underneath Project op Stylelikeu.

De serie, waarin verschillende creatievelingen worden gevraagd om persoonlijke ervaringen te delen terwijl ze kleren uittrekken, bestaat als sinds mei. In haar bijdrage praat Tallulah over haar stoornis in de lichaamsbeleving en deelt hoe ze zich uiteindelijk goed is gaan voelen in haar eigen huid.

“Ik ben dus gediagnosticeerd met een stoornis in de lichaamsbeleving doordat ik die f***ing tabloids las toen ik 13 jaar was en het gevoel had dat ik altijd lelijk was”, zegt Tallulah. “Ik geloofde vreemden meer dan de mensen die van me hielden want waarom zouden de mensen die van me houden eerlijk tegen me zijn?”

Zussen Scout en Rumer zjin enthousiast mee aan het doen met de campagne #FreeTheNipple maar de 20 jaar oude Tallulah houdt die van haar (nog) verborgen…

dinsdag, 05 augustus 2014