Bloom baalt van ruzie met Bieber

Orlando Bloom wil goede verstandhouding met ex

Orlando Bloom baalt dat hij zichzelf te kijk heeft gezet met zijn veelbesproken ruzie met Justin Bieber. Dat zegt althans een ingewijde in het Britse blad Closer.

“Orlando is woest dat hij nu als een woeste zot bekendstaat. Het spijt hem dat hij naar Justin uithaalde en zegt dat hij nog altijd even goed vrienden met hem is”, vertelde de bron.

De aanleiding van het opstootje tussen de beroemdheden is nooit bekendgemaakt. Velen denken echter dat de kemphanen ruzieden om Orlando’s ex-vrouw, Miranda Kerr. Het Victoria’s Secret-model had twee jaar geleden een gezellige avond met de Canadese popster. De 37-jarige acteur, in 2012 nog getrouwd met de Miranda, zou dit nooit hebben kunnen verkroppen.

Miranda zou de restaurantruzie van vorige week ook niet op prijs hebben gesteld. Ze schaamt zich en is bang dat conflicten hun weerslag hebben op het 3-jarige zoontje dat ze heeft met Orlando. Naar verluidt probeert de Australische Justin daarom tot bezinning te brengen.

“Miranda is boos over het publieke haantjesgedrag. Ze heeft met Justin gebeld om hem te laten stoppen met het belachelijk maken van Orlando”, verklapte de insider. “Ze vroeg hem aan haar zoontje, dat even oud is als Justins broertje, te denken. Ze hoopt dat hij het dan begrijpt.”

Te midden van alle tumult, geeft Orlando kennelijk nog veel om de moeder van zijn kind. “Hij wil ten alle tijden een goede verstandhouding met Miranda, vooral om zoontje Flynn”, aldus de bron.
Copyright: Cover Media 2014

vrijdag, 08 augustus 2014