Happy birthday Beyoncé

De grootste superster op aarde werd op 4 september 33! We vierden Beyoncé's verjaardag met haar hits en haar beste looks.

Superster van wereldformaat: Beyoncé! We vierden Queen Bey’s 33ste verjaardag met een playlist van haar grootste hits en een fotoalbum van haar beste looks.

Beyoncé Giselle Knowles werd op 4 september 1981 geboren in Houston, Texas. Ze begon haar muzikale carrière toen ze pas 7 jaar oud was. Kleine Beyoncé won een talentenshow op haar school door het nummer ‘Imagine’ te zingen van John Lennon. Een jaar later werd ze samen met jeugdvriendinnetje Kelly Rowland onderdeel van de all-girl entertainment groep Girl’s Tyme. Bey’s vader was zo overtuigd van haar talent dat hij ontslag nam en de manager van de groep werd. Met wat veranderingen en een nieuwe naam kreeg Destiny’s Child eindelijk een platendeal. De rest is geschiedenis.

De groep ging na vier studioalbums in 2006 uit elkaar. Maar als solo-artiest werd Beyoncé nog succesvoller. Volgens Forbes is ze de machtigste beroemdheid ter wereld en heeft ze maar liefst $115 miljoen in de afgelopen twaalf maanden verdiend.

Beyoncé’s privéleven is een mysterie. Nadat ze in 2008 met Jay Z trouwde gaan er regelmatig geruchten over een scheiding maar het stel is nog steeds samen. In 2012 werd hun dochter Blue Ivy geboren. Ze vertelde aan CR Fashion Book dat haar dochter haar grootste inspiratie is.

Dus zet je volumeknop open, klik op play en scroll naar onder om haar beste looks te zien! Gefeliciteerd Bey!

>>> Check Beyoncé's waanzinnige optreden op de MTV Video Music Awards 2014 van vorige week!

donderdag, 04 september 2014