De meest opvallende celeb-operaties

    Heeft de 17-jarige Kylie Jenner nou wel of niet haar lippen laten doen? Tja, ze heeft natuurlijk een voorbeeld aan haar zus Kim Kardashian. Check hier welke sterren allemaal iets hebben laten 'bewerken'.

    Door haar beroemde familie, regelmatige verschijningen op rode lopers en de reality-show ‘Keeping Up WIth The Kardashians’ is Kylie Jenner met haar 17 jaar al een echte celeb. Onlangs haalde Kylie meer dan 12 miljoen volgers op haar Instagram-account. Op haar profiel, waar ze regelmatig nieuwe foto’s upload, plaatste afgelopen zondag een foto die sommige van haar fans lieten schrikken.

    Ze is met zware make-up en knalrode lippen op de foto te zien. Heeft de halfzus van Kim Kardashian haar lippen groter laten maken om heeft ze gewoon goede make-up gebruikt? We hebben het model nog niet eerder met zulke volle lippen gezien… Als het zo is, is ze niet de eerste van haar familie die zich vrijwillig onder handen laat nemen bij de plastisch chirurg. Zus Kim en vader Bruce Jenner laten zich regelmatig even ‘pimpen’. De Kardashians zijn niet de enige die niet moeilijk doen over ‘live-photoshop’ – er zijn vele sterren die regelmatig onder het mes gaan om er mooier of jonger uit te zien. Of ze er echt mooier en jonger uitzien is nog maar de vraag.

    Check hier onze lijst met de opvallendste celeb-operaties.

    zaterdag, 20 september 2014