MTV loves Martin Garrix

Elke week zetten we een genomineerde voor de EMA Best Dutch Act in de spotlight. Deze week: Martin Garrix!

Martin Garrix maakt deel uit van de explosie van Nederlandse EDM DJs in 2012-2013. Martin Garrix startte zijn cariere door met zijn remix van Christina Aguilera’s ’Your Body’ in de dance charts terecht te komen. Hij tekende bij Spinnin’ Records en bracht ’BFAM’ uit in samenwerking met vriend Julian Jordan.

Zijn echte succes startte toen hij zijn solo single ’Animals’ uitbracht. Deze kwam terecht op Hardwell’s mix CD en werd een megahit in verschillende landen. In November 2013 bereikte ’Animals’ nummer 1 in de UK. Martijn wordt in datzelfde jaar tot #40 DJ van de wereld verkozen tijdens de DJ MAG TOP 100 verkiezing. De week voor de MTV EMA 2013 treedt hij op in de MTV Mobile Store.

Martin Garrix heeft nu al de hele wereld over getoured en opgetreden op vele festivals waaronder Coachella, Ultra Music Festival en Tomorrowland. Zijn laatste single ‘Turn Up The Speakers’ is een samenwerking met Afrojack.

Vind jij Martin Garrix ook helemaal te gek? Zorg dan dat je als een gek gaat stemmen! Martin Garrix is genomineerd voor ’Best Dutch Act’!

Je kunt hier zo vaak als je wilt je stem uitbrengen voor de EMA!

Volg Martin Garrix op Twitter / Facebook / Instagram

maandag, 06 oktober 2014