Taylor Swift klaar met daten?

De zangeres zegt dat ze niet inziet hoe het zou kunnen werken...

Ed Sheeran is echt te gek. Hij heeft onlangs bekend gemaakt dat hij niet alleen weer aan nieuwe liedjes aan het werken is met Taylor Swift, maar dat hij haar ook heeft proberen te koppelen aan z’n vrienden!

De Britse zanger zei tegen fans tijdens het Amazon Front Row event dat hij Swift een handje heeft geholpen op het gebied van liefde door haar te koppelen aan zijn vrienden. “Ik heb geprobeerd Taylor aan een paar van m’n vrienden te koppelen. Ik heb veel knappe vrienden.”

Het lijkt er echter nu op dat Taylor even niet bezig is met jongens. De zangeres, die eerder met o.a. Harry Styles, Joe Jonas en John Mayer heeft gedate, maakte juist bekend dat daten op dit moment geen prioriteit is.

In een interview met de Britse Vogue, waar ze de cover voor schoot, zei ze: “Ik ben totaal niet bezig met daten of iemand vinden, ik kan me niet voorstellen hoe dat zou kunnen werken met hoe mijn leven is. … Ik weet niet hoe een jongen naast z’n vriendin moet lopen als er 20 mensen met camera’s in de buurt zijn en hij z’n vriendin niet kan beschermen omdat dat het leven is wat ze voor zichzelf gekozen heeft,” voegde ze toe. “Ik kan me niet voorstellen hoe dat zou kunnen werken, dus denk ik er niet aan, en ren ik ervoor weg als het zich aandient omdat ik niet denk dat een jongen dat kan. … Ze denken dat ze me beter willen leren kennen, en misschien zelfs met me daten, maar ik denk niet dat ze willen wat er allemaal bij hoort.”

Verdrietig verhaal? Vinden wij ook. Het komt vast goed hoor, en tot die tijd fleuren we je op met de grappigste GIFs van Taylor die met een lint probeert te dansen.vrijdag, 03 oktober 2014