MTV Fit: Celebs X Sportmerken: dit zijn de tofste collabs

29 oktober 2018
We hebben het vaak voorbij zien komen: grote sportmerken die samenwerken met de populairste celebs voor een vette campagne. Je zou in eerste instantie denken aan bekende sporters als Ronaldo, LeBrond James of Serena Williams om de sportkleding te promoten, maar tegenwoordig hoef je geen atleet te zijn om een sneaker-deal te krijgen. Je hoeft alleen maar beroemd te zijn en veel mensen te kunnen influencen. Hieronder de drie tofste collabs!
Fenty x Puma by Rihanna
De zangeres noemt zichzelf niet voor niks BadGalRiRi, want lef heeft ze zeker! In 2014 kwam het Duitse sportmerk Puma met een onverwachte aankondiging: ze benoemden Rihanna tot creative director van hun nieuwe damescollectie. In 2015 werd de eerste sneaker uitgebracht en was binnen drie uur al uitverkocht! In 2016 showde RiRi haar eerste Fenty x Puma kledinglijn tijdens de New York Fashion Week en deze, samen met nog meerdere collecties, werd een groot succes. You go girl!
Adidas x Jenner's & Kanye West
Ook het jongste lid van de Kardashian-familie is een samenwerking aangegaan met een sportmerk; Adidas. Kylie Jenner werd in 2018 het gezicht van de nieuwe Falcon-sneaker en maakt nu samen met haar zus Kendall en zwager Kanye West onderdeel uit van de Adidas-familie. Twee jaar geleden eindigde de realityster haar samenwerking met grote concurrent Puma. Dit zorgde voor veel vreugde bij Kanye aangezien hij vond dat Puma hun familie uit elkaar dreef. Hijzelf heeft al sinds 2015 een colab met Adidas en brachten samen de Yeezy Boost-collectie op de markt. 
Maar de weg om zijn Yeezy's op de market te krijgen was nog niet zo makkelijk voor Mr. West. In 2009 begon het 'Yeezy tijdperk' bij Nike. De Nike Air Yeezy was de eerste op de markt en liet zo het balletje rollen. Na een paar jaar te hebben samengewerkt met Nike, stapte de rapper in 2015 over naar Adidas en zorgde voor veel verbaasde gezichten. Vanaf dat moment was de Yeezy Boost collectie dé schoen van het moment.
Ivy Park – Beyoncé x Topshop
Het is dan misschien wel geen samenwerking met een bestaand sportmerk, maar de Ivy Park collectie van Queen B en Topshop konden we echt niet weglaten. Bey's doel van deze sportcollectie was om vrouwen te inspireren en te laten zien dat schoonheid veel meer is dan je fysieke uiterlijk. De naam Ivy Park komt van haar dochtertje Blue Ivy Carter. Park staat voor Parkwood Park in Houston waar Beyoncé altijd haar workouts deed. Dit is het park waar Bey haar kracht vandaan haalde en waar ze is geworden wie ze nu is. Ze wil zo vrouwen aanmoedigen op zoek te gaan naar hun park en zich zo beter over zichzelf te voelen.
Dit bericht bekijken op Instagram

www.IvyPark.com

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Voel jij je nu ook geïnspireerd om weer helemaal in shape te komen en ben jij klaar om er in je nieuwe sportoutfitje weer helemaal voor te gaan? Word dan lid van MTV Fit by Fitchannel.com! Met dit trainingsprogramma kan jij heel makkelijk thuis trainen en word je beladen met genoeg tips om gezond te eten en zo helemaal fit te worden.

Meer weten? Alles rondom MTV Fit vind je op https://fitchannel.com/mtvfit
categorie:

laatste nieuws

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen!

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen!

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

news

Dua Lipa, NCT 127, Sofia Reyes, Pablo Vittar en Jhay Cortez treden op bij de MTV EMA

news

Emma Heesters wint MTV Push Award 2019

news