Wiz Khalifa fopte agent voor cel-fie

27 mei 2014
Wiz Khalifa nam een agent in de maling om in de bak een selfie te maken.
De 26-jarige rapper werd zondag gearresteerd wegens bezit van cannabis. Even later verbaasde hij vriend en vijand door via Twitter een foto van hemzelf in gevangenschap te verspreiden. De Amerikaan legde uit hoe dit mogelijk was.
“De agent had er de pest in”, vertelde hij op de website van hiphopjournalist Sway Calloway. “Ik vroeg hem: 'Jo mag ik die telefoon? Ik moet mijn vrouw echt bellen om te vertellen wat er is gebeurd.' Toen hij de telefoon gaf dacht ik: 'Selfie!'”
Wiz zat in bewaring omdat hij groenige blaadjes bij zich had die wel erg veel op wiet leken. Nadat de artiest had toegegeven dat het om een 'grinder' ging, mocht hij weer vertrekken. Hij was nog net op tijd voor een optreden in Minnesota.
Naast een zelfportret, zette Wiz ook een foto van zijn celdeur online. “Bevrijd Wiz” stond in het onderschrift. Fans en volgers verspreidden tot Wiz' grote vreugde de boodschap op verschillende sociale media.
“Het was geen grote verrassing, maar het voelde zeker goed”, zei Wiz. “Het is goed om te zien dat mensen zich inzetten voor de goede zaak. Ik ben een held van veel kinderen. Als je de Ninja Turtles opsluit, zouden ze hetzelfde doen.”
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series