Adele 'werkt samen met OneRepublic-zanger'

22 juli 2014
Naar het schijnt werkt Adele momenteel aan een nieuw album, samen met OneRepublic-zanger Ryan Tedder. De 26-jarige zangeres heeft sinds haar Grammy-winnende plaat 21 uit 2011 niets nieuws uitgebracht. De Britse krant The Mirror beweert nu echter dat Adele samen met Tedder, die onder meer hits schreef voor Beyoncé en Leona Lewis, de studio weer is ingedoken.
“Adele en Ryan hebben de afgelopen week veel tijd in de studio doorgebracht. Hij is toevallig in Europa voor een klus in Edinburgh Castle. Dus dat kon hij combineren met een bezoek aan Adele,” vertelde een bron. “Ze is gevleid dat een schrijver en artiest met zoveel talent met haar wil samenwerken. En ook voor Ryan is dit een geweldig voorrecht.” Naar verluidt heeft het stel zich verschanst in Air Studios in Hampstead in het noorden van Londen.
Adele woont samen met haar partner Simon Konecki en hun 21-maanden oude zoon Angelo in het zuiden van Londen. Al jaren gaan er geruchten over wanneer de zangeres een nieuw album gaat uitbrengen. Zo wordt er gespeculeerd dat Adele, eenmaal gesetteld, te gelukkig zou zij om nieuwe nummers te schrijven. De twee eerste albums van de ster, 19 en 21, legden beide moeilijke periodes in het leven van de zangeres vast.
Maar volgens de bron is Adele er weer helemaal klaar voor. “Fans gaan opgetogen zijn. Er staat iets te gebeuren. Zoveel mensen kijken uit naar een nieuwe cd."
Adele moet de geruchten nog bevestigen. Tedder lijkt ondertussen vol zelfvertrouwen over zijn vermogen nieuwe hits te schrijven. “Je moet constant top nummers hebben. Dat is je koerswaarde. Je moet heel de tijd de beste, meest innovatieve, fantastische liedjes schrijven waar heel wereld meteen, instinctief op reageert. Daar moet je niet te veel over nadenken, en je moet er ook niet te lang naar zoeken,” zo vertelde hij vorige week aan Fault.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws