Bruiloft maakt Eve nerveus

12 juni 2014
Rapper Eve bekent dat ze het moeilijk vindt om bij de les te blijven nu haar trouwdatum dichterbij komt. De 35-jarige artieste is verloofd met de Britse zakenman Maximilion Cooper. De twee geven elkaar eind juni het jawoord, maar Eve kan naar eigen zeggen niet wachten totdat deze ceremonie achter de rug is.
“Het voelt alsof mijn bruiloft nu al is begonnen”, vertelde ze aan E! Online. “Het lijkt alsof ik nu al naar het altaar loop.”
Maximilion is vader van vier kinderen, die hij in een eerdere relatie kreeg. Eve is opgetogen over de gezinsuitbreiding met haar onstuimige stiefkinderen.
“Ik heb nu vier kinderen, dat is wel maf. Maar ik moet zeggen dat ze de liefste en coolste kinderen zijn”, dweepte ze. “Ik heb het met ze getroffen. Ze zijn erg onafhankelijk en het is leuk om tijd met ze door te brengen.”
Naast haar stiefkinderen, wil Eve ook wel eigen kinderen. Alleen over het aantal spruiten is ze nog niet zo zeker.
“Hoeveel God me zal geven, maar ik denk dat met Maximilions vier kinderen twee meer dan genoeg is”, legde de Amerikaanse uit.
Eve en Maximilion kregen een relatie in 2010. Afgelopen kerst kwam het nieuws naar buiten dat ze zouden trouwen. De bruiloft, die 'niet te groot, maar ook niet intiem' zal zijn, vindt in ieder geval na Gumball 3000 plaatst. Deze internationale autorace is opgericht door Maximilion.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

Check de previews van de volgende afleveringen!

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws