MTV loves Mr. Probz

Elke week zetten we een genomineerde voor de EMA Best Dutch Act in de spotlight. Deze week: Mr. Probz

Op jonge leeftijd begon Mr. Probz al met het schrijven van teksten over zijn alledaagse gebeurtenissen. Hij werkt samen met The Opposites voor de hit “Sukkel Voor De Liefde” waardoor hij steeds meer bekendheid krijgt. Op 16 september 2013 brengt Mr. Probz zijn eerste soloalbum uit genaamd “The Treatment”.

De Nederlanse zanger en rapper breekt in 2013 bij het grote publiek door met zijn single ‘Waves’. De track eindigt hoog in de Nederlandse hitlijsten. Nadat er van zijn nummer een remix wordt gemaakt door de Duitse DJ Robin Schultz wordt “Waves” nummer 1 in de Britse hitlijsten. Het nummer bereikt ook vele andere Europese hitlijsten. Bovendien is het nummer ook uitgebracht in Amerika.

Inmiddels heeft Chris Brown zijn megahit “Waves” gecovered en staat Mr. Probz ook in eigen land op nummer 1 met zijn nieuwe single “Nothing Really Matters”.

Vind jij Mr. Probz ook helemaal te gek? Zorg dan dat je voor woensdag 22 oktober 2014 22.00 uur als een gek gaat stemmen! Mr. Probz is genomineerd voor ’Best Dutch Act’!

Je kunt hier zo vaak als je wilt je stem uitbrengen voor de EMA!

Volg Mr. Probz op Twitter / Facebook.

maandag, 20 oktober 2014