MTV EMA Pre-Party

MTV organiseert op 22 oktober in de Odeon in Amsterdam de exclusieve EMA pre-party!

De pre-party is een invite-only event met als dresscode Black Tie. Behalve dat het er barst van de celebs, staat het natuurlijk in het teken van muziek en de MTV EMA. Sinds een aantal weken kunnen fans hun stem uitbrengen – niet alleen op de internationale artiesten, maar ook onze lokale helden in de categorie Best Dutch Act, die na de bekendmaking door zal gaan voor een Best European Act. Naast de Nederlandse artiesten hebben we ook een internationale Special Guest die zal optreden, namelijk Andy Burrows. Op 17 oktober komt zijn gloednieuwe album uit, waar hij tijdens de MTV EMA Pre-Party een aantal tracks live van zal spelen.

De genomineerden voor Best Dutch Act
Hardwell
Kensington
Martin Garrix
Chef'Special
Mr. Probz

De winnaar van vorig jaar, Kensington, zal het event openen met een live-optreden. De genomineerden zullen allemaal aanwezig zijn, zodat de winnaar uiteindelijk de award in ontvangst kan nemen. De avond zal in stijl afgesloten worden door Plan De Champagne, die er een knallend feest van gaan maken!

Ben je er niet bij maar wil je toch weten wat er allemaal gebeurt? Volg ons dan op Twitter / Facebook / Instagram voor de laatste updates!
#EMAPreParty

MTV EMA Pre-Party 2014
Wat: Exclusieve EMA pre-party
Waar: Odeon, Amsterdam
Wanneer: 22 oktober 2014 van 19.30 – 01.00 uur
Toegang: Dit event is invite-only en er geldt een minimum leeftijd van 18 jaar
Line-Up:
Andy Burrows
Kensington
Emanuelle Vos
Amir Charles
Plan De Champagne
Hosted by Anna-Alicia Sklias en Kay Nambiar

woensdag, 22 oktober 2014