Report: MTV EMA Pre-Party

  Gisteravond won Kensington de prijs voor MTV EMA Best Dutch Act in de Odeon, Amsterdam. Lees hier het MTV Report!

  Gisteravond was het zover: de exclusieve MTV EMA Pre-Party vond plaats in de Odeon in Amsterdam. Het invite-only event barstte van de pers, fans en natuurlijk celebs! Wat ze kwamen doen? Behalve een feestje bouwen stond de avond natuurlijk in het teken van de uitreiking van de MTV EMA ‘Best Dutch Act’!

  Hardwell, Kensington, Martin Garrix, Chef'Special en Wild Card Nominee Mr. Probz waren allemaal in de running voor de felbegeerde prijs. De winnaar werd gekozen door JULLIE stemmen!

  De avond werd geopend met een spetterend optreden van MTV EMA Best Dutch Act winnaar 2013 Kensington. Daarna schoof Amir Charles achter de draaitafels om het feest meteen knallend voort te zetten. De sjiek geklede Anna-Alicia Sklias en Kay Nambiar presenteerden de avond. Een van de bijzondere momenten was zeker het intieme optreden van de internationale act Andy Burrows. Later zagen we Emanuelle Vos in een prachtige jurk achter de draaitafels.

  En toen hét moment… de winnaar van de MTV EMA Best Dutch Act 2014: Kensington! Zij zijn hierdoor in de race voor de MTV EMA Best Worldwide Act. Deze zal op 9 november in Glasgow uitgereikt worden tijdens de MTV EMA 2014!

  Na de felicitaties en champagne feestten we nog lekker door met Plan De Champagne.

  Check hierboven de foto’s van de te gekke avond!

  donderdag, 23 oktober 2014