MTV Presents: Oliver Heldens

MTV Brand New is in november Zender van de Maand. Win hier tickets voor MTV presents: Oliver Heldens!

MTV Brand New is in november Zender van de Maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te bekijken. Om dit te vieren, organiseert MTV een exclusieve showcase van Oliver Heldens en daar kun jij bij zijn!

MTV Brand New heeft Oliver Heldens verkozen tot dé MTV Brand New act van 2014. Oliver Heldens is een van de grootste nieuwe acts van dit moment. Hij is een Nederlands DJ en muziekproducent in de genres deephouse en future house. Hij tekende in 2013 bij Spinnin’ Records en hij kwam bij het label ‘Musical Freedom’ van Tiësto. In december 2013 verscheen Gecko waarmee hij in de zomer van 2014 op nummer 1 kwam in de Britse BBC Top 40. Afgelopen september was Oliver Heldens een van de headliners van het MTV Push Festival in Helsinki.

Bij MTV Brand New kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week de allernieuwste en allerbeste muziek ontdekken van lokale en internationale artiesten! MTV Brand New biedt jou de laatste trends en hypes in de muziekwereld. Er is op de zender plaats voor originele acts binnen de genres alternative, rock, dance en hip hop. Bij MTV Brand New draait alles om het gevoel van muziekbeleving en de zender is gericht op nieuwe acts en de meest opmerkelijke video’s.

Voor de exclusieve showcase MTV Presents: Oliver Heldens zijn geen tickets te koop, alleen te winnen!

De showcase is op donderdag 11 december in de Lichtfabriek in Haarlem. Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Beantwoord dan onderstaande prijsvraag en win tickets voor jou met je hele vriendengroep! Iedere winnaar krijgt namelijk niet 1, maar 5 tickets voor deze exclusieve showcase. Dus waar wacht je nog op, doe mee en ben erbij!

Let op: voor dit evenement geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Vanaf 16 jaar ben je welkom met een vriend/-in van minimaal 18 jaar.

zaterdag, 01 november 2014