Viva La Christmas: Het beste van het slechtste op MTV

Fuck kerst met Viva La Christmas

Elk jaar worden jongeren gedwongen om met een nepglimlach aan te schuiven bij het familiediner voor kerst. Wij zeggen, fuck die shit met onze Viva La Christmas special. In plaats van voor de 117e keer horen van je oma hoe schattig je was toen je klein was kun je beter MTV kijken, want wij geven je het beste van het slechtste. Jackass, Viva La Bam en CKY: Greatest Hits.

Vanaf 22 december tot nieuwjaar wordt je elke avond vanaf 21.40 uur vermaakt door hersenloze dudes met een hang naar gekkigheid en zonder angst. We beginnen met de première van Camp Kill Yourself (CKY).

Bekijk de Journey To Stardom van Bam Margera, Ryan Dunn en de rest van CKY voordat ze onderdeel werden van de Jackass crew.

Deze special van een uur vertelt het verhaal van de crew van de misfits geleid door Bam Margera wiens home movies tot ’s werelds eerste viral video’s hoorde. De video’s explodeerden in de popcultuur en werden onderdeel van de blockbuster Jackass franchise. De special bevat nooit-eerder-vertoonde beelden van Bam, Ryan Dunn en de rest van de CKY crew – inclusief Bam’s ouders April en Phil Margera, z’n broer Jess Margera, Chris Raab (a.k.a. Raab Himself), Rake Yohn en meer. Ze blikken terug op CKY’s bescheiden en rebelse PA roots en op hun meest brutale en grappige capriolen. Ze begonnen met het filmen van home movies en skate video’s vol creatieve en toch simpele stunts, skits en grapjes en groeiden uit tot sterren. Mede door de populariteit van Jackass, kreeg Bam ook een spin-off; Viva La Bam.

In de special komen ook Johnny Knoxville, Jackass regisseur Jeff Tremaine en pro-skaters Kerry (“Hockey Temper”) Getz en Tim O’Connor in beeld.

woensdag, 17 december 2014