Celebrities in hun lelijkste kersttruien

Het lijkt wel een nieuwe kersttraditie: het dragen van een zo lelijk mogelijke sweater tijdens de feestdagen. En je favoriete sterren doen hier ook aan mee.

De celebrities in deze lijst hebben normaal gesproken altijd een goede smaak wat kleding en stijl betreft, maar met deze kersttrend draait het juist om het vinden van het allerlelijkste kledingstuk. Denk hierbij aan een overdaad aan glitters, kitscherige motiefjes of smakeloze designs. Ook je favoriete celebrities doen mee aan deze trend; sterren als Ariana Grande, Taylor Swift en Justin Bieber troeven elkaar naar hartelust af in deze strijd om de meest stijlloze sweater.

Hoewel deze kersttruien niet bepaald mooi zijn, zien ze er in ieder geval lekker warm en zacht uit. En we moeten toegeven dat ze eigenlijk best wel schattig zijn, vooral als een mollige dreumes als de jonge Britse prins George er een draagt. Christina Aguilera krijgt het zelfs voor elkaar om er sexy uit te zien in haar ondeugende kersttrui met veren en kerstklokken. En Pharrell Wiliams ziet er ook nog steeds stijlvol uit in zijn rendierexemplaar. Queen Beyoncé heeft duidelijk ook werk gemaakt van haar kerstoutfit; in haar video voor ‘7/11’ draagt ze een rode trui met letters erop. Ook Taylor Swift hoort bij de club van kersttruiliefhebbers en wisselt daarbij stijlvol en nerdy met elkaar af. Hetzelfde kan worden gezegd voor Katy Perry, die hier in haar outfit met de Kerstman poseert.

Als je zelf nog geen lelijke kersttrui in je kast hebt hangen, is het hoog tijd om aan de trend toe te geven, zodat je op tijd bent voor volgend jaar. Dus kom van die bank af en ga op zoek naar de lelijkst versierde truien die je kunt vinden. Kerstbomen, sneeuwmannen of kerstballen, het maakt niet uit; hoe lelijker hoe beter.

woensdag, 24 december 2014