De heetste nieuwe koppels van 2014

    Of het nou roddels zijn, of ware liefde – deze koppels domineerden in 2014 het nieuws.

    Het jaar 2014 was in vele opzichten turbulent, zeker voor de sterren en hun liefdesleven. Bij de heetste koppels van het jaar horen natuurlijk zangeres FKA Twigs en Hollywoodster Robert Pattinson, die hun relatie niet bepaald onder stoelen of banken steken. De zangeres nam onlangs alle twijfels over hun romance weg toen ze zei: “Rob is de man waar ik van hou.” In het begin van hun relatie waren er flink wat obstakels die ze moesten overwinnen, zoals hatelijke tweets die fans van Pattinson stuurden, met de bedoeling de twee uit elkaar te drijven. Het lijkt er echter op dat deze sabotagepogingen hun relatie alleen maar hebben versterkt.

    Het afgelopen jaar bracht ons nog meer verliefde stelletjes. Toen Iggy Azealia op Twitter werd bespot door Snoop Dogg, was haar geliefde, de basketballer Nick Young, haar steun en toeverlaat. Ook tussen Ariana Grande en rapper Big Sean bloeide er dit jaar iets op, iets wat ze tijdens hun gezamenlijke optreden tijdens ‘A Very Grammy Christmas’ duidelijk lieten merken. Hoewel er al lange tijd geruchten waren over een romance tussen de twee, verbrak Big Sean pas kortgeleden zijn verloving met Naya Rivera. Het was ook zeker een turbulent jaar voor Khloe, de jongste telg uit het gezin-Kardashian, en haar vriend, rapper French Montana. Ondanks een aantal wilde speculaties over het mogelijke einde van hun relatie, verschijnen ze inmiddels toch weer samen op de rode loper.

    Neem een kijkje bij onze lijst van heetste koppels van het jaar en help ons voorspellen welke van deze relaties het komende jaar overleeft. Wij zullen de tortelduifjes samen met jullie volgen!

    vrijdag, 26 december 2014