Celebrity-Tinder: De Heetste Singles

Deze sterren hadden een eenzame kerst en zoeken een nieuwe partner in 2015.

Als je net single bent en nieuwe mensen wil leren kennen, kun je op de ouderwetse manier te werk gaan en naar de club gaan voor een potentiële partner. Je kunt ook een dating-app op je smartphone installeren, zoals Tinder – een stuk eenvoudiger en moderner. Met één veeg naar links of naar rechts bepaal je daarmee of je een onbekend persoon goedkeurt of afkeurt.

Het is voor beroemdheden als Rihanna en Justin Bieber waarschijnlijk erg moeilijk om een nieuwe liefde te vinden. Ze worden overal door hun fans herkend en door paparazzi achtervolgd, waardoor een romantische eerste date praktisch onmogelijk is. Daarnaast zullen veel mensen zo onder de indruk zijn van de celebrities, dat ze te verlegen zullen zijn om RiRi of Justin op straat aan te spreken en mee te vragen op een date.

Geen wonder dus, dat er zoveel celebs zijn die aan het eind van 2014 in hun eentje Oud & Nieuw moeten vieren. Misschien gaat het ze volgend jaar wél lukken met de liefde. Hier zie je de heetste singels van Hollywood.

donderdag, 01 januari 2015