Local Hero: Boef

24 mei 2017
Hij breekt overal records, wordt miljoenen keren gestreamd, wint talloze awards en is niet te stoppen! 2017 lijkt het jaar van Boef te zijn en daarom is hij de Local Hero van deze week!
Rapper Boef heeft zich in een korte tijd naar de top gewerkt in de muziekindustrie. Sinds 2014 is Boef hard bezig met het opbouwen van zijn carrière. In 2016 brengt hij zijn eerste EP ‘Gewoon Boef’ uit die op nummer 4 belandt in de Nederlandse Album Top 100. Naast het grote succes van zijn EP, wordt Boef ook een groot succes op YouTube met meer dan 300.000 (!) abonnees voor zijn kanaal.
Begin dit jaar lanceert Boef zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ en als verwacht is het opnieuw een groot succes. Zijn eerste single ‘Habiba’ wordt 374.000 keer beluisterd in 1 dag. Hier houdt het zeker niet bij op want alle 16 tracks van zijn album komen binnen in de top 20 van Spotify en zo wordt zijn album het meest gestreamde album in één dag in Nederland. Met in totaal 4,2 miljoen streams op de dag van de release verbreekt ‘Slaaptekort’ ook het record van Ed Sheeran, die voorheen het record op zijn naam had staan. Daarnaast behaalt Boef de 28ste plek van de meest gestreamde artiesten wereldwijd. Als klapper op de vuurpijl behaalt ‘Slaaptekort’ de platina status voor de verkoop van meer dan 40.000 exemplaren.
Zoals we al eerder zeiden lijkt het erop dat 2017 zeker het jaar van Boef is. Deze week werden de jaarlijkse FunX Music Awards uitgereikt in Paradiso en ging Boef naar huis als grote winnaar met vier awards; waaronder die voor Artist of The Year en Best Video voor 'Habiba'. Eerder wist hij ook voor dezelfde track de 3FM Award voor Beste Video binnen te halen. Boef ís een winnaar en wij kunnen niet wachten wat hij nog meer in petto voor ons heeft. Tot die tijd kun je genieten van zijn allernieuwste muziekvideo (net uitgebracht) voor de track ‘Slapend Rijk’ met Sevn Alias. Check ‘m hieronder!

Overal

Ma3lish

laatste nieuws

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Dua Lipa vecht tegen zichzelf in muziekvideo ‘IDGAF’ geregisseerd door STROMAE!

Muziek

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek

MTV Push september 2017: leer SZA beter kennen!

Muziek

Koen Kardashian vertelt over ongeluk: “Ik KLAPTE met mijn hoofd tegen het raam”

Nieuws