Onthulling Charlotte over Gaz

“Ik zal nooit helemaal loskomen van Gary!”

Geordie Shore’s Gary Beadle en Charlotte Crosby hebben meer goede en slechte tijden gekend dan GTST maar om de een of andere reden kunnen ze niet bij elkaar uit de buurt blijven…

We (onder)vroegen Charlotte waarom ze denkt dat Gaz steeds weer bij haar terug wil – en ze denkt dat haar slanke nieuwe lijf daar iets mee te maken heeft. “Gary vindt het letterlijk te gek dat ik weer slank ben,” vertelde ze ons. “Ik merk het aan hoe hij naar me kijkt – en dat hij me weer wil zoenen. Dat is de reden… het is omdat ik een mooi lichaam heb.”

>>> Check hier Geordie Shore’s Charlottes hot new body!

Maar er is vast nog wel iets anders waardoor hij terugkomt toch? Zo oppervlakkig is hij toch niet?

“Er speelt zoveel geschiedenis mee,” legt de lass uit. “We hebben zoveel meegemaakt samen en we zijn al vier jaar onderdeel van elkaars leven. Het is een rare verstandshouding – het is een connectie van vreselijke banden die niet meer te breken zijn! Ik ga ooit dood en dan staat zijn naam waarschijnlijk op de grafsteen!”

Dat is misschien wat overdreven pet maar we snappen de frustratie. Het is moeilijk om vrienden te zijn met een ex… wat ongetwijfeld betekent dat er sappige situaties gaan ontstaan als de twee Geordies het strand van Ex On The Beach op gaan volgende maand!

Dat is geen ‘evil laughter’ wat je hoort… we moesten ehm, gewoon hoesten, ofzo.

zaterdag, 10 januari 2015