Chaz vertellen over hun ervaring bij Ex On The Beach...

"Onze vriendschap steeg naar nieuwe hoogtes tijdens Ex On The Beach"....

Het lijkt erop dat het strand van Ex On The Beach Charlotte en Gaz, het eeuwige knipperlichtstel van Geordie Shore, dichterbij elkaar heeft gebracht dan ooit tevoren. Geordie Shore fans verwachten natuurlijk de nodige drama op het strand en de villa van Ex On The Beach toen bekend werd dat Gary en Charlotte mee zouden doen. Maar niets is minder waar. De show heeft ze juist dichterbij elkaar gebracht!

Was er vuurwerk en romantische violen toen de twee exen elkaar tegenkwamen? “Nee, niks. Ik en Gary, we doen waar we op dat moment zin in hebben,” zei Charlotte tegen Reveal. “We waren al een tijdje uit het Geordie Shore huis, we waren niet zo close als we normaalgesproken zijn, het was gewoon anders.”

>>> Check hier info + pics van de nieuwe castleden van Ex On The Beach!

“Het is een compleet andere situatie,” voegde Gary toe. “In het Geordie Shore huis zou ik nooit binnenkomen en Holly gaan versieren vanwege Charlotte, maar in het EOTB huis zijn er vijf nieuwe jongens en meiden. Ik was vrij om te doen wat ik wilde met deze meiden en Charlotte met de jongens. Het was prima. We hadden geen ruzie, het was geweldig. Maar onze vriendschap steeg wel naar nieuwe hoogtes in de villa. Ik heb dingen over Charlotte ontdekt die ik nog niet wist van tevoren,” voegde hij toe.

>>> Charlotte en Mitch zijn weer terug bij elkaar!

Ontdekken hoe het de twee Geordies vergaat in Ex On The Beach seizoen 2? Kijk dan vanaf 1 februari elke zondagavond om 21.40 uur naar een nieuwe aflevering van Ex On The Beach op MTV!

woensdag, 21 januari 2015