Martin Garrix sluit Isle Of MTV af!

Onze EDM wonderboy zal in Malta het festival knallend afsluiten

Het grootste internationale zomerfestival van MTV keert op 7 juli weer terug op Malta. En niemand minder dan Nederlands talent Martin Garrix zal het event dit jaar afsluiten. De superster DJ heeft een waanzinnig 2014 achter de rug waarin hij zich positioneerde als een van de grootste dj’s ter wereld.

Voor het negende jaar op rij zal het zomerfestival wederom plaatsvinden op het prachtige Il-Fosos plein. De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt.

De 18-jarige Garrix is één van de jongste dj’s die afgelopen jaar in de DJ Mag Top 100 de vierde plaats veroverde. Met zijn monsterhit ‘Animals’ kreeg hij bijna 500 miljoen views op Youtube en stond de track bovenaan in alle charts wereldwijd. Daarnaast heeft de jonge DJ samengewerkt met alle grote namen in de business. Artiesten zoals Ed Sheeran, David Guetta en zelfs onze Hardwell en Afrojack zijn voor hem geen vreemden. Hardwell was in 2014 nog de afsluiter tijdens het Isle Of MTV festival.

Martin Garrix over zijn aankomende performance: ‘Ik kan niet wachten om te spelen tijdens het Isle Of MTV festival, het is een geweldig event met één van de beste crowds ter wereld!!’

donderdag, 12 februari 2015