Haakt Sam Taylor-Johnson af van Fifty Shades vervolg-films?

De regisseuse heeft ruzie met de auteur en wil misschien stoppen…

Sam Taylor-Johnson, de regisseuse van de film, was opmerkelijk eerlijk over haar grote ruzies met EL James, de schrijfster van Fifty Shades of Grey, tijdens de opnames van de film. Het komt misschien dus niet helemaal als een verrassing dat er geruchten gaan dat de regisseuse het maken van de vervolg-films niet ziet zitten om ruzies over hoe seksueel de komende films moeten worden te vermijden. De auteur wil namelijk meer expliciete actie.

>>> Wist je dat de schrijver van 50 Shades geïnspireerd is door de 'Twilight' boeken? Check hier nog 9 andere feiten over 50 Shades of Grey!

Een bron zei tegen ‘The Sun’: “Sam zal niet terugkeren voor de vervolg-films van Fifty Shades. Ze wil ermee stoppen en Universal weet dat het de juiste beslissing is. Haar relatie met Erika is giftig geworden. Ze kunnen elkaar niet uitstaan en geven elkaar de schuld van de problemen van de film. De grootste ruzies gingen over de sex-scènes van de film. Erika wilde dat de film dicht bij het boek zou blijven en veel explicieter zou worden.”

De film is erg populair in de bioscopen maar sommige recensenten en fans waren teleurgesteld over het gebrek aan ‘hot ’n’ heavy’ actie. Taylor-Johnson, een veelgeprezen moderne kunstenares die regisseuse is geworden, wilde dat de film “meer zou worden dan alleen een verzameling SM scènes”, volgens de bron.

woensdag, 18 februari 2015