Martin Garrix sluit Isle Of MTV af!

12 februari 2015
Het grootste internationale zomerfestival van MTV keert op 7 juli weer terug op Malta. En niemand minder dan Nederlands talent Martin Garrix zal het event dit jaar afsluiten. De superster DJ heeft een waanzinnig 2014 achter de rug waarin hij zich positioneerde als een van de grootste dj's ter wereld.
Voor het negende jaar op rij zal het zomerfestival wederom plaatsvinden op het prachtige Il-Fosos plein. De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt.
De 18-jarige Garrix is één van de jongste dj’s die afgelopen jaar in de DJ Mag Top 100 de vierde plaats veroverde. Met zijn monsterhit ‘Animals’ kreeg hij bijna 500 miljoen views op Youtube en stond de track bovenaan in alle charts wereldwijd. Daarnaast heeft de jonge DJ samengewerkt met alle grote namen in de business. Artiesten zoals Ed Sheeran, David Guetta en zelfs onze Hardwell en Afrojack zijn voor hem geen vreemden. Hardwell was in 2014 nog de afsluiter tijdens het Isle Of MTV festival.
Martin Garrix over zijn aankomende performance: ‘Ik kan niet wachten om te spelen tijdens het Isle Of MTV festival, het is een geweldig event met één van de beste crowds ter wereld!!’

laatste nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek