De bromance is terug: Catfish seizoen 4!

Hoe goed kennen we Nev en Max eigenlijk? Check hier 5 feiten over de Catfish hosts.

Nev Schulman en Max Joseph zijn de hosts van de MTV serie Catfish waarin ze soort detectives zijn in de digitale wereld van de liefde. De twee gaan op zoek naar mensen die vraagtekens hebben bij hun digitale romantische relaties.

Onze favoriete bromancers zijn op 8 maart terug op MTV! Om je voor te bereiden hebben we hier een top 5 met must-know feiten over Nev en Max voor je op een rijtje gezet:

1. Max Joseph had een tijdje vrij genomen van Catfish om een film met Zac Efron te regisseren
Max Joseph is niet te zien in de eerste vier afleveringen van het vierde seizoen van Catfish omdat hij ten tijde van de opnames zijn film ‘We Are Your Friends’ (met Zac Efron in de hoofdrol) aan het regisseren was. In plaats van de goedlachse Max zien we verschillende celebs voorbijkomen die zijn plaats tijdelijk innemen.

2. Shanee Pink is Nev Schulman’s vriendin3. Priscilla Joseph is de vrouw van MaxPriscilla is de vrouw van Max Joseph en heeft haar eigen merk ‘Majo Brasil’, waar Max volledig achter staat. Priscilla heeft een passie voor fotografie en modellenwerk.

4. Catfish is gebaseerd op een persoonlijke ervaring van Schulman
Nev Schulman maakte een documentaire die hem volgde op zijn reis om de vrouw te vinden waarmee hij een romantische relatie had opgebouwd via Facebook. Schulman denkt een relatie te hebben met Megan, die een zus heeft die Angela heet. Het blijkt uiteindelijk dat Megan niet bestaat en dat het al die tijd Angela was. Angela had zelfs gezegd dat ze kanker had, wat ook niet waar bleek te zijn. De film werd goed ontvangen door critici en MTV vond het idee zó interessant dat we besloten er een serie van te maken.

5. Er gingen geruchten dat Catfish nep zou zijn
Niks van waar! Natuurlijk wordt er soms anders geëdit om het verhaal beter over te brengen maar in principe: Catfish is the real deal!

Zorg dat je zondag 8 maart om 18.05 uur naar de première van Catfish kijkt, alleen op MTV! Kun je écht niet? Kijk de seizoenspremière dan een hele week online terug.

dinsdag, 03 maart 2015