Amber van Teen Mom is verloofd!

De ‘Teen Mom’ vertelt over het aanzoek

Er gingen al langer geruchten maar nu is het bevestigd: Amber Portwood van Teen Mom is verloofd! Haar vriend Matt Baier heeft haar in november al ten huwelijk gevraagd maar de tienermoeder is tot nu toe geheimzinnig geweest over haar antwoord.

“We zijn heel gelukkig,” vertelt de 24-jarige aan MTV News tijdens haar eerste interview over de verloving. “Ik heb nog nooit zulke gevoelens voor iemand gehad.”

>>> Ook Teen Mom Jenelle Evans is verloofd!

De Amerikaanse geniet van de mooie tijd, maar er was ook een mindere periode. Fictieve tabloidroddels zeiden dat het huwelijksaanzoek in scène was gezet voor de docu-serie. De aanstaande bruid snijdt in haar interview dit onderwerp ook aan.

“Ik zet niks in scène voor de serie,” zei Amber. Ze legt uit dat zij en de rest van de cast geen gebeurtenissen plannen voor het programma. “Ik leef gewoon m’n leven. MTV volgt me – ik volg niet MTV. Alles wat je ziet tijdens Teen Mom is hoe onze levens zijn. We hebben nog nooit iets gedaan om iemand anders een plezier te doen.”

>>> De Teen Moms breiden hun families uit!

Er ging ook nog een gerucht dat het stelletje een knipperlichtrelatie zou hebben, maar Amber zegt dat dat ook niet waar is. “Ik denk dat mensen deze relatie vergelijken met de relatie die ik met Gary had en je kunt de twee helemaal niet vergelijken. Mensen moeten gewoon accepteren dat ik gelukkig ben, en dat ik nu een goed leven met m’n verloofde heb.”

Ook benieuwd naar de ring die ze gekregen heeft? Amber heeft helaas geen pics gedeeld op instagram, alleen met haar familie. “Het is voor mij iets persoonlijks,” zei ze over de bling.

Gefeliciteerd!

dinsdag, 03 maart 2015